Agost 2021
Publicitat

SEXE A LES AULES (I)

On?

Per Atomic Girls
Estimats hiperbòlics, el sexe és pertot arreu. Si observam més detingudament al nostre voltant, veurem senyals inequívocs de receptivitat sexual. Una mirada, una nota escrita, una clucada d’ull... Només cal parar esment per captar aquestes petites pistes! La nostra Universitat no n’és una excepció. Com a la vida, s’hi produeixen aparellaments, alguns de vosaltres segurament n’heu estat testimonis actius o passius. De fet, hi ha molts llocs potencialment aptes per desenvolupar una activitat sexual a la universitat. 

Les aules 
En una ocasió un professor despistat s’havia quedat sense guix i va decidir anar a l’aula del costat a cercar-ne, i quina va ser la seva sorpresa quan va obrir la porta i va trobar dues al·lotes practicant sexe oral damunt la taula del professor... Les dues anaven semivestides, calçons baixos, els seus òrgans sexuals al descobert, els cabells descambuixats per l’eufòria de la pràctica... En trobar-se davant aquest espectacle, el nostre professor no va ser capaç d’articular paraula, i després d’agafar el guix sense dir ni mu, se’n va tornar, en estat de xoc... I no ens enganem, sabem que alguns/unes trien la carrera en funció del personal que hi estudia. De fet, coneixem un jove que està pensant de canviar de carrera perquè troba que a la seva hi ha poques al·lotes... I elles encantades de la vida, amb tant de mascle al voltant, que els llancen mirades lascives. Ell creim que es vol canviar a Infermeria, evidentment per jugar a metges... Des d’aquí, us aconsellam valorar el que teniu a prop; pentura el company/a de classe que seu devora vosaltres és una fera al llit... no ho desaprofi teu! 

La biblioteca 
La biblioteca també és un espai on, tradicionalment, a banda d’estudiar, molts estudiants aprofi ten per lligar. Qui no ha passat nits senceres a Sa Riera, xerrant i xerrant, fent un cigarret, i els apunts solitaris col·locats estratègicament damunt la taula... La biblioteca de la facultat de Filosofi a i Lletres és tot un clàssic a l’hora d’estudiar o no... Tu, que sí et prens seriosament l’examen de la setmana que ve, t’hi passes hores assegut, els ulls fi xos en el paper, i quan alces la vista per repetir mentalment el que estàs empollant, un parell de fi les més enrere veus un jove que està fent exactament el mateix que tu, mirant cap a tu... La primera vegada no li dones importància, però quan ja fa un parell de vegades que aquesta situació es repeteix, esbosses un inevitable somriure de complicitat, i després quan et tornes a trobar amb aquest subjecte te’l mires de reüll... i ell també. Visca la tensió sexual! Pensau que algun dia l’haureu de resoldre... 

Els banys 
Aquest és un lloc que sempre s’ha utilitzat per a altres coses diferents del seu ús inicial... N’hi ha mil i una històries, i no sabem per què, quan del bany en surten dos agafats de la mà a ningú mai ja no li ve de nou, el que sí emprenya és haver d’esperar que acabin les seves “feines”, perquè tu ja no pots més, i venga a picar la porta... I després apareixen un jove i una al·lota amb cara de felicitat, amb brillantor capil·lar, els moviments lànguids, res, un polvo acabat de sortir del forn! Quan del bany surten dues joves o dos joves la gent no es malpensa, però vius... Ningú sap què ha passat veritablement entre aquelles quatre parets... 

Festes universitàries 
Les festes universitàries són l’àmbit ideal per resoldre la tensió sexual originada a la biblioteca durant les nostres hores d’estudi. Al·lots i al·lotes, no perdeu l’oportunitat d’anar a les biofestes, les d’Infermeria, etc. És en aquestes festes on la luxúria i la deshinibició fan furor. Qui de nosaltres no ha assistit a una festa universitària i ha arribat a casa seva amb un nou estudiant disposat a repassar-te els apunts en menys d’una hora? El tema dels al·lots encara és més apoteòsic. Ja es preocupen de no anar a aquest tipus de festes amb la seva parella... Allà trobaran la companya de classe de la fi la de darrere que tant li posa, mai s’ha dirigit a ella, però sap que en una xarxa social ha deixat un missatge dient que la festa universitària serà el seu moment de glòria, que té preparades totes les seves estratègies de lloba ferida per domesticar un jove de la seva classe...! Potser sigui jo, i la meva al·lota? I les seves amigues? Millor que no vénguin, no s’ha de perdre aquesta oportunitat...! Que en temps de crisi tant els euros com les parelles van i vénen amb molta facilitat! 
Publicitat