Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
5 CONSELLS PER A CONSERVAR UN PERFUM CORRECTAMENT

5 CONSELLS PER A CONSERVAR UN PERFUM CORRECTAMENT

Per Belleza Activa / AMIC/ Equip H/A.T.
De la mateixa manera que admirem el color i la fragància d'un bon vi i el conservem de manera adequada perquè no s'alterin les seves propietats, també el perfum ha de ser cura perquè la fragància no s'alteri i ens acompanyi durant tot el temps igual que el primer dia. T'expliquem com conservar el perfum correctament!

Cinc consells per conservar el perfum:
  1. Fora llum. Una de les primeres regles a tenir en compte és la de preservar el pot de la llum, per a això és convenient guardar-lo en el seu envàs de cartró, però si es vol lluir sobre el tocador, cal mantenir allunyat d'un focus directe de llum.
  2. Lluny del bany. També és molt important preservar-se de la calor. El perfum mai haurà d'estar exposat a temperatures superiors als trenta graus centígrads, habituals al bany.
  3. En el pot petit ... A no ser que sigui la teva fragància diària, és millor que optis per flascons de mides petites, d'aquesta manera t'asseguraràs que sempre estigui en perfectes condicions. Tot i que la vida mitjana d'un perfum sigui de dos anys, aquest comença a degradar-se en quant s'obre el flascó.
  4. Ben tapat! Hi ha diverses raons per les quals el perfum ha d'estar sempre ben tancat. D'una banda perquè el perfum, en contacte amb l'aire, s'oxida amb la qual cosa s'altera la seva aroma. Això sense oblidar que la majoria dels perfums tenen una composició alcohòlica pel que si el pot queda mig obert l'alcohol es dissiparà i amb ell part de la fragància. Un cop obert el pot és recomanable usar-lo en els dotze o quinze mesos següents, després perdrà part de la seva fragància que també s'alterarà. Però si després d'obrir-lo decideixes no utilitzar-lo durant una llarga temporada, es pot segellar amb una mica d'esmalt d'ungles.
  5. A més alcohol, més durada. Com més alcohol té una fragància, més durarà. D'aquesta manera, una aigua de colònia dura menys temps que un perfum. I un perfum menys que una essència. 
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat