Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
CUIDA'T: Consells de salut relacionats amb els pírcings i tatuatges

CUIDA'T: Consells de salut relacionats amb els pírcings i tatuatges

A molta gent jove li agrada ressaltar la seva imatge amb pírcings i tatuatges. Aquí us oferim alguns consells que destaquen especialistes en salut a tenir en compte...

Per E.H./A.T.
-Anar sempre a un establiment autoritzat i que les persones que fan els tatuatges o pírcings tenguin la preceptiva formació.
 
-Assegurar-se que el lloc està net i en condicions i que els equips de treball estan també nets i desinfectats.

-És necessari que el client tengui en compte una sèrie d'exigències respecte de qui fa l'aplicació: ha de demanar pels detalls de la tècnica, les contraindicacions, complicacions i cures que requerirà i tenir en compte que s'apliquen mesures de seguretat i higiene (per exemple: utilització de guants estèrils, de roba d'ús exclusiu per a la feina, desinfecció de les zones a tractar...).
 
-Igualment advertir dels riscs que es poden derivar: al·lèrgies als metalls o als tints, cicatrius exagerades, hemorràgies cutànies o, en els més greus dels casos, si el centre no compleix les mesures d'higiene, existeix el risc d'infeccions, fins i tot de malalties com l'hepatitis...
 
-És obligat que el responsable doni un full de consentiment informant al client.
 
-S'ha de consultar el metge si després de la col·locació del pírcing o fet el tatuatge s'observen una inflamació o dolor a la zona.
 
-No es pot nedar ni a la mar ni a la piscina fins a la cicatrització total.
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat