Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
CUIDA'T: CONSELLS I ESTRATÈGIES PER CENTRAR LA TEVA ENERGIA DURANT EL CONFINAMENT

CUIDA'T: CONSELLS I ESTRATÈGIES PER CENTRAR LA TEVA ENERGIA DURANT EL CONFINAMENT

Per Maria Moya/E.H./A.T.
És un fet que l’expansió del coronavirus ha suposat una crisi global. Les nostres vides han canviat bruscament, per això és normal sentir emocions intenses com tristesa, por, vulnerabilitat o falta de control. Hem de recordar que el que estem sentint és producte de les circumstàncies i ser conscients de que aquests sentiments aniran canviant al llarg dels dies i de les setmanes i en cada fase del confinament.No és fàcil gestionar una situació així, però només ens queda aprendre de la crisi que estem patint. A continuació et presentem petits consells i estratègies per centrar la teva energia i estabilitzar els teus sentiments durant el confinament.

Reconeix les teves emocions
Identifica les teves emocions i intenta no deixar-te emportar per elles. Compartir els teus sentiments amb les persones del teu voltant o fer exercicis de relaxació t’ajudarà a centrar la teva atenció en lo essencial.

Enfoca la teva energia i genera una rutina
És molt recomanable elaborar un horari amb les activitats que vols fer cada dia. Respectant sempre les mesures propostes durant l’estat d’alarma, centra’t en el que si pots fer i persevera en les teves accions. Intenta afegir a la teva rutina moments d’oci i fomenta la teva creativitat.

Cuida’t
Mantenir les rutines d’higiene, son i alimentació és prioritari per conservar la teva estabilitat física i mental. A més, incorporar en el teu dia a dia espais per l’activitat física també és essencial per sentir-te bé per fora i per dins.

Desconnecta connectant amb els teus
Estar informat de l’actualitat és important, però la sobreexposició a la informació sobre el coronavirus pot generar un impacte negatiu en tu. Per aquest motiu, procura parlar d’altres temes i fer coses que t’agradin i t’ajudin a complir els teus objectius. Mantenir el contacte social amb els teus amics i familiars a través de videotrucades farà que tinguis una actitud més positiva.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/