Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
ELS COLORS DELS LLAVIS

ELS COLORS DELS LLAVIS

Per Per Redacció / AMIC

Els labials, a part de donar color, també mantenen els llavis hidratats, però s’ha de tenir en compte que fer servir un labial que no us afavoreix pot treure punts a la vostra imatge.

El truc per escollir el to que millor us queda és basar-vos en el color de la vostra pell, i no pas en el del cabell.

Els colors més càlids, com taronges, préssecs i vermells, queden millor a les pells que tenen una base oliva, és a dir, en aquelles persones en què es combina una pell groguenca o morena amb una de completament blanca en els seus avantpassats, per la qual cosa el resultat és una pell amb un matís verdós.

Els tons intermedis es poden utilitzar en qualsevol to de pell, però és important tenir en compte que com més pàl·lida sigui la vostra pell, més pàl·lids hauran de ser els tons de labial que utilitzeu.

Pel que fa als tons pastel, llueixen millor en les pells més blanques.

Els labials amb brillantor reflecteixen la llum i són un excel·lent efecte òptic per als llavis prims, mentre que els mat es recomanen per a dones de llavis carnosos.

Si us agrada el color vermell i teniu la pell en un to intermedi, una bona opció que queda bé a la majoria de les pells és utilitzar un labial de to maduixa.

Si la vostra pell té una base verda, podeu optar per un color préssec.


cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/