Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
ELS JOVES HEM DE GUANYAR ESPAI EN ELS PISOS PETITS

ELS JOVES HEM DE GUANYAR ESPAI EN ELS PISOS PETITS

Per Redacció AMIC-Equip H/A.T.

El lloguer d’habitatges petits acostuma a ser una opció molt habitual entre els joves. Ens trobem amb habitatges que requereixen d’una decoració que aprofiti tot l’espai al màxim i sempre sense fer una gran inversió de diners. Vegem algunes pautes sobre la decoració de cases petites:


Buscarem i aplicarem tots aquells trucs que ens permetin generar la sensació d’amplitud de l’espai: per exemple, la llum natural i els colors clars. Per això, intentarem tenir sempre un finestral descobert i deixarem les parets pintades de color blanc, beix o gris clar. A l’hora de personalitzar la decoració, sempre podrem treballar amb fotografies i altres ornaments.

Una altra forma d’aprofitar l’espai és integrant diferents ambients. Valoreu la possibilitat d’unir el saló amb la cuina, l’habitació amb el bany, etc. Respecte al mobiliari, és aconsellable apostar sempre per peces low cost que siguin multifuncionals o mobles convertibles.


També és important decantar-vos per mobles modulars, que permeten ajustar les seves dimensions segons les necessitats.


Després ja ens quedaran els clàssics miralls. Si els col·loquem en llocs estratègics on el reflex quedi a la vista i perllongui la longitud de les habitacions, aconseguirem enormes passadissos i grans salons sota un simple efecte visual.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/