Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
ELS TALLS DE CABELL DE MODA AQUESTA TARDOR

ELS TALLS DE CABELL DE MODA AQUESTA TARDOR

Per B. A. / AMIC/ E. H. i A/.T.
Començar un nou curs no és una cosa que hagi de prendre's a la lleugera. Al contrari: cal posar actitud! Que es noti que hem recuperat les energies durant les vacances i que tornem amb ganes de menjar-nos el món. I per a aconseguir-ho, res millor que fer una visita a la perruqueria per a estrenar un look que s'adapti a la nova estació, als nostres nous plans i il·lusions. Per a posar-t'ho més fàcil, et portem els talls de cabell més desitjats de la tardor. Segur que trobes el teu!

Tall "carré", el rei de la temporada

Un tall versàtil, 'chic' i perfecte per a sanejar el cabell. Patrick Phelippeau, director de la marca Jean Louis David, ho defineix com a un tall Super G. En aquest cas, la G fa referència a la paraula Gorgeus, que en anglès significa preciós. "Es tracta d'una cabellera bob, però amb una forma més simètrica. És a dir, un tall quadrat i degradat, amb flocs més curts en la part superior per a accentuar el moviment". L'estilista afegeix que, "aquest tall es porta tant wavy com llis, amb mitja cabellera o ultra curt, com el blunt bob. Fins i tot les que tenen cabelleres llargues poden deixar-se seduir pel fenomen, creant un fals bob. És, sens dubte, el tall a portar sense moderació".

A l'hora de triar el carré òptim per a cada tipus de rostre, pots seguir aquests consells de Phelippeau. La seva proposta per al rostre triangular és el degradat, "perquè deixa volum en la part alta, de manera que proporciona un equilibri perfecte al conjunt del look". Si el rostre és allargat, "el carré curt és ideal perquè t'ajudarà a enquadrar-lo i suavitzar les faccions". Per a rostres angulosos, amb la barbeta i els pòmuls marcats, proposa "el carré amb línies suaus, perquè no accentua els trets". En rostres rodons o en forma de cor, aconsella "el carré llarg degradat, per a donar volum en els costats".

Del pixie asimètric al bowl cut

Aquesta tardor, els estils curts trepitjaran fort i no deixaran indiferent a ningú. D'una banda, continuarà destacant el pixie asimètric, degradat en dues dimensions. Com explica Patrick Phelippeau, "el llarg es manté en el clatell, molt desfilat, per a mimetitzar-se amb la línia. Les patilles llargues i gruixudes, emmarquen el rostre, creant un efecte molt juvenil". A més, assenyala que "és un tall per a dones atrevides. No és una qüestió de rostre, sinó de personalitat i actitud. Al ser un tall desfilat i que permet una variació de pentinat, és multifuncional". Per a mantenir el tall, cal prestar especial atenció al serrell: "Hauria de retocar-se una vegada al mes i, el conjunt del tall, l'ideal és que sigui cada dos mesos".

Un altre estil curt que arriba amb força és el tall bowl. De fet, l'actriu Charlize Theron ja s'ha atrevit. Es tracta d'una nova versió del tall 'patge' o 'bol' que es va fer popular en els 70's i 80's. Sol portar-se amb una base molt llisa encara que, com apunta Eduardo Sánchez, de Maison Eduardo Sánchez, "també resulta molt afavoridor si el cabell té moviment i una mica d'ona, amb més volum en la part superior". En aquest cas, la coloració és molt útil com a complement per a realçar el tall. Això sí, des de la signatura David Künzle avisen que no és aconsellable aquest tall en rostres rodons.

Torna l'esperit hippie

El bon rotllo hippie s'instaura en les cabelleres més llargues, que destil·len naturalitat, confort i cert inconformisme. Hi ha diferents opcions, en funció de cada tipus de cabell i estil. D'una banda, les cabelleres més senceres i llargues deixaran el llis extrem aparcat per a apostar per una terminació ondulada i lleugerament degradada. "Es tracta d'una opció fàcil i còmoda que no requereix molt treball per a mantenir-lo", assegura Patrick Phelippeau.

Per part seva, les capes tornaran a agafar força, especialment entre aquelles dones que desitgin oblidar-se de l'assecador, per la qual cosa els acabats seran més espontanis i relaxats. Els serrells abundants i tipus 'bardot' seran el complement perfecte per a aquestes cabelleres.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/