Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
Homes! Aquestes són les tendències de cabell aquesta temporada

Homes! Aquestes són les tendències de cabell aquesta temporada

Per Belleza Activa / AMIC
La naturalitat i el minimalisme impecable són les grans joies de la temporada primavera
 • estiu en matèria de cabell masculí. Les bones temperatures conviden a portar looks senzills i còmodes, cosa que és especialment possible en els homes, ja que la majoria aposta per cabells curts. Revisem les tendències masculines per aquesta temporada de la mà de reconegudes firmes de perruqueria. Ja veuràs com la naturalitat sí que pot vestir-se de sofisticació.

  Comencem amb l'espontaneïtat de Simply Forever, de Cebado, que s'allunya d'estridències i artificis per permetre que el cabell es mostri amb llibertat, però definit.

  Els fades, el treball precís de la pinta i les tisores, llargs llisos i arrissats, i l'acabat impecable de la navalla Feather. Aquests són els grans protagonistes de la col·lecció Nightfall de Vicenç Moretó, sense oblidar una barba curta i pràctica -que desprèn un toc canalla- i una barba més llarga -atrevida i molt actual-. El resultat? Un estil Old School & New School, que fusiona tradició i modernitat.

  També entre el present i passat es mou la proposta TYD, de Rubén Peña de Toni & Guy, per a aquesta temporada. Un remember actualitzat de les últimes dècades de la perruqueria internacional, amb un estil molt cool.

  I acabem amb l'evocació més rockera que ens porta Carmelo Tortosa. La seva col·lecció Suspicious proposa per a ells un pentinat senzill però compte, que casa perfectament amb el street style.

  Però si ets un rebel sense causa, adores les barbes ben definides i rebutges el minimalisme, t'encantarà la primera col·lecció de Barber Vaig privar de Raffel Pages, que inclou looks com aquest: La barba d'acabat impecable es combina amb un bigoti modelat amb les puntes cap amunt i un pentinat degradat i un frondós tupè.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat