Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
Maquillatge i pentinats per Nadal, i sigues la reina de les Festes!

Maquillatge i pentinats per Nadal, i sigues la reina de les Festes!

Per belleza Activa / AMIC. Equip H i A/T
Tenim per davant un munt de celebracions. Retrobaments amb familiars que viuen lluny, amb amics als que mai tenim temps de veure i fins i tot amb companys de treball que són molt més que això. Ens hem passat l'any treballant molt i ara ens mereixem descansar, divertir-nos, i posar-nos maquíssimes de la mort! Per ajudar-te a agafar idees, t'hem preparat aquesta entrada de maquillatge i pentinats per Nadal.

Només et falta pensar un desig, perquè el 2018 t'ho compleixi...

Shine bright like a diamond
Ho diu Rihanna i nosaltres no li portarem la contrària. Cal brillar! Per això, aposta per l'or per crear els looks de maquillatge més espectaculars.

Això sí, no volem semblar estatuetes dels Oscars, així que Eliecer Prince, National Make Up Artist de Guerlain, et recomana que triïs quina part de la cara vols destacar (dos com a molt). Una opció fàcil sempre és maquillar les parpelles amb tonalitats metàl·liques: "recorre a textures cremoses si vols obrir la mirada i opta per la versió en pols per aconseguir profunditat". Encara que si portes un vestit de tirants o amb escot, triomfaràs si il·lumines les espatlles, la clavícula i l'esquena amb un toc iridescent.

També pots portar el gold a les teves ungles, però tingues en compte que "la intensitat del to or ha de ser inversament proporcional al llarg de les ungles: com més llargues, menys daurat admeten", explica Eliecer.

Pentinats per a tots els estils
Ja pots portar un vestit magnífic i un maquillatge de 10, que si el pèl no està a l'altura... baixada total ! Per això, la perruquera Diana Daureo ha fet les seves propostes per a aquest Nadal, segons cada tipus de cabell.
  • Cabell llis: "El look ideal és una sòbria cua, amb els cabells recentment pentinats amb la planxa. Recollim els cabells en una cua baixa a l'altura del coll, prestant molta atenció al fet que aquesta quedi completament polida. Cobrim la goma envoltant-amb un floc de cabells i fixem amb un clip a la part interna perquè no es vegi i... Llest! "
  • Cabells arrissats: "Per aquest Nadal l'ideal per a cabells arrissats és aportar molt volum definint bé el ris. I, per donar-li un toc encara més de festa, en un lateral el recollirem amb ajuda d'unes forquetes simples o amb algun detall per donar un toc més festiu, portant la cabellera cap enrere"
  • Tall boyish: "Un pentinat per aquest tall seria aplicar una mica de crema per donar fixació i brillantor al pèl. Si tenim un llarg de serrell considerable amb aquest tipus de tall, una possible opció seria cardar el serrell i fixar-lo amb producte. Aconseguirem un look total rocker"
  • Cabellera XXL: "Per a la cabellera extra llarga optarem pel cabell recollit en una trena XXL. El primer serà fer una cua molt alta que taparem amb un floc del propi cabell i amb l'ajuda d'una forquilla. A continuació, trenarem el cabell amb una trena de tres caps, quatre o espiga, fins a les puntes. I, per donar-li el toc final, aplicarem un sèrum a força d'argan, moringa i ambar per evitar l'encrespament"
Més propostes per al cabell
Per la seva banda, David Lesur i Paul Tudor, dels salons David Künzle, et proposen pentinats d'efecte mullat per un acabat sofisticat o, si busques alguna cosa més juvenil, un monyo tipus ballarina, que es pot fer alt o baix. "És millor deixar-ho una mica solt, com més salvatge i bohemi per no aparentar massa estricta o estirada", expliquen.

Per cabelleres midi, Paul Tudor suggereix capes extenses i un lleuger desfilat a la zona davantera i laterals, per aconseguir un suau moviment. Péinala amb ones utilitzant unes pinces amples, per marcar-les i al mateix temps crear volum. "Per donar-li un toc més personal, pots desfer-la una mica amb els dits".

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat