Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
PRESUMEIX D'UNA MIRADA QUE ENAMORI

PRESUMEIX D'UNA MIRADA QUE ENAMORI

Per Belleza Activa / AMIC
Sabies que més de la meitat dels espanyols valora una mirada intensa per sobre de qualsevol altra qualitat física? Els ulls és el gran atractiu per a ells (53%) i per a elles (65%), segons un estudi de bellesa realitzat per Air Optix Colors. Quan un s'examina a si mateix, la mirada també és el bastió de la nostra autoestima (és la part del nostre físic que més ens agrada): més de la meitat dels espanyols considera la mirada com la seva millor arma de seducció.

I ara que coneixes aquestes dades... A què esperes per lluir una mirada radiant? Perquè els teus ulls enlluernen allà on vas és imprescindible aportar bellesa a els teves pestanyes, augmentant la seva longitud i tintant-les del color que més t'afavoreixi. Sí, pot ser que facis aquest gest cada dia, que no oblidis mai la teva màscara de pestanyes, al cap i a la fi és un dels tips bàsics de qualsevol rutina beauty... però estàs segura que apliques la màscara correctament? Eyeko et dóna algunes claus perquè treguis el major partit a la teva mirada. Pren nota!

El color no només a la punta de les pestanyes. Per obtenir el millor resultat, has de situar el raspall carregat de color a la base de les pestanyes, raspallar cap amunt i repetir el moviment diverses vegades. Així, aconseguiràs que la major part del producte quedi en les arrels de les pestanyes, creant un efecte eyeliner, i que les puntes quedin separades i suaus. A més, amb aquesta tècnica caldrà menys capes.

El moviment del raspallat determina el resultat.
 • Per aconseguir unes pestanyes llargues, llisca un raspall estret cap amunt repetidament i maximitzaràs la seva longitud. Et recomanem Vertige Longitud, de Yves Rocher, una màscara de pinzell extra fi, que compta amb un innovador micro-raspall que s'allarga, separa i corba fins i tot les pestanyes més curtes. Està formulat a partir de la Goma d'elemí, un actiu vegetal que permet fixar i estructurar la corba de les pestanyes. El seu preu: 13,95 €
 • Per aconseguir l'efecte felí del "cat eye", és molt útil treballar les pestanyes exteriors amb la punta d'aplicador.
 • Si el teu desig és obtenir un efecte realment intens i corbat, la clau és girar un raspall com el Roller Lash, de Benefit. Aquest color ultra
  • natural és molt útil per filar encara més les teves pestanyes durant tot el dia. A més, conté provitamina B5 per nodrir i tenir cura de les pestanyes. El seu preu: 25 € També pots ajudar-te fent servir un autoritzador de pestanyes abans d'aplicar per aconseguir el millor resultat!
  • Per engrandir l'ull, centra't en les pestanyes centrals i empra un raspall en forma de bola, que et permetrà utilitzar l'aplicador verticalment. Prova Rock Out & Lash Out, de Eyeko, un raspall en forma de guitarra que aconsegueix unes pestanyes espesses, llargues, arrissades i molt negres. A més, l'acabat en gel permet superposar capes de màscara adaptant el look al dia o la nit. Tot això sense deixar grumolls i amb una eliminació molt fàcil (amb aigua tèbia). El seu preu: 21 €
  • Quan vulguis lluir unes pestanyes espesses, combina diferents màscares per maximitzar el volum, com els 5 nous raspalls Ultimate All - in-one, de Revlon. Ultravolumen, per exemple, et garantirà unes pestanyes abundants. El seu preu 9,95 €

  Què fer si vols conservar unes pestanyes boniques i saludables.
  • Bandeja la ziga-zaga sobre les pestanyes.
  • Dedica el temps necessari a l'aplicació del producte.
  • Mai oblidis retirar la màscara al final del dia i així evitaràs la pèrdua de pestanyes.

  Desmuntant mites
  • A més capes més pestanyes. La màscara és una cosa tan subjectiva com individual i el normal seria aconseguir l'efecte desitjat amb no més d'1 o 2 capes.
  • Qualsevol desmaquillant és vàlid. Les màscares a prova d'aigua s'eliminen amb aigua tèbia, mentre que les waterproof necessiten una tècnica de neteja concreta: pressionar suaument l'ull durant diversos segons amb un disc de cotó amarat d'un netejador bifàsic. En aquest sentit, et proposem Biocils Waterproof, de Biotherm, una solució bifàsica que facilita l'eliminació dels pigments i elimina les màscares de pestanyes més resistents. El seu preu: 21,90 € / 100ml. Si utilitzes un cosmètic a prova d'aigua, et recomanem Aigua Floral Desmaquilladora al Blauet Calmant, de Klorane, que fa desaparèixer el maquillatge de forma ràpida i fàcil. A més, la seva bomba dispensadora allibera la dosi justa de producte. El seu preu: 13,20 € / 400ml.
  • La fórmula no ho és "tot". Els millors resultats no recauen únicament en la tècnica: s'aconseguiran amb la combinació correcta entre raspall i formulació.
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/