Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
REDUIX L'EXCÉS DE PES: APRIMA'T 3 QUILOS EN 3 MESOS AMB AQUESTS EXERCICICS

REDUIX L'EXCÉS DE PES: APRIMA'T 3 QUILOS EN 3 MESOS AMB AQUESTS EXERCICICS

Per Belleza Activa / AMIC/ Equip H/A.T.
En els últims anys cada vegada hi ha més persones amb sobrepès. El motiu es deu a diversos factors, però el principal és la vida cada vegada més sedentària que porta el 90% de la població i, d'altra banda, l'augment del consum de "menjar escombraries" i aliments carregats de greixos saturats.

Pel que fa al primer factor, és important recordar que la vida laboral fa que moltíssimes persones passin vuit hores al dia enganxats a una cadira, sense tenir gairebé temps per acudir a un gimnàs o sortir a córrer, entre altres coses. És per això, pel que ja han aparegut aplicacions web que permeten tenir el teu propi gimnàs a casa. També les tenim en mòbils: App per entrenar a casa.

El bon clima del que disposem a Espanya convida a passar el temps lliure prenent cerveses i fent tapes, així com gaudint de menjars en massa ocasions poc saludables a l'ombra d'una terrassa a les places més importants de les ciutats de la península.

D'altra banda hi ha el somni de tenir la meravellosa silueta de les celebrities que veiem contínuament en les xarxes socials.

Per tot l'exposat, podem deduir que, al mateix temps que la societat ens impulsa a consumir una alimentació insana, ens força a mentalitzar-nos a aconseguir cossos que moltes vegades sobrepassen el límit de la realitat, una cosa totalment contradictòria.

Si ets dels que vol aconseguir un cos en forma però l'absència de temps i la falta de conciliació laboral i familiar t'impedeixen trobar el temps necessari per anar a un gimnàs i aconseguir un pes i siluetes sanes i adequades, et recomanem una sèrie d'exercicis molt efectius per realitzar-los a casa en qualsevol moment. Ja no cal que paguis un gimnàs, encara que sigui low cost, per obligar-nos a anar al nostre escàs temps lliure. Amb aquests exercicis aconseguiràs la silueta desitjada en menys de 3 mesos.
  • Sentadillas. Es tracta d'un exercici molt bo per posar en forma cames i glutis. Mitjançant la imitació d'un acte de seure i aixecar-se, es tira el cul cap enrere i es mantenen les cames lleugerament doblegades i alineades una amb l'altra, sense aixecar els peus de terra. L'exercici es repeteix unes quantes sèries per dia.
  • Elevació de la pelvis. Aquest exercici es realitza estirada cap per amunt, amb les cames doblegades i els peus recolzats a terra. Consisteix en aixecar la pelvis i baixar-la, únicament recolzant-se en els omòplats. Igual que l'exercici anterior, es repeteix unes quantes sèries per tal de treballa la força en les cames i l'abdomen.
  • Transvers. L'exercici consisteix a tombar cap per avall i aguantar el pes amb les puntes dels dits dels peus i amb els braços semiflexionats. Amb aquest exercici es treballa l'abdomen, els braços, glutis i cames.
  • Gambades. S'han de separar els peus l'ample de les espatlles i portar una cama cap endavant flexionada, mentre que la de darrere quedarà amb el taló en alt. Cal recolzar-se en la cama doblegada i pujar i baixar durant un parell de vegades. Aquest exercici pot realitzar-se també amb l'ajuda d'unes peses d'entre un i un quilo i mig, per tonificar els braços al mateix temps.
  • Abductors. Per a realitzar aquest exercici, s'ha de tombar de costat mantenint el cap recolzat en un braç, mentre l'altre es recolza per davant per mantenir l'equilibri. Alhora s'eleva la cama superior per sobre del maluc, pujant i baixant durant diverses vegades, sempre mantenint la punta del peu mirant cap al front. També, mantenint la mateixa postura, s'eleva contínuament la cama inferior, un cop s'hagi practicat amb la superior.
A més d'aquests cinc exercicis bàsics per tonificar el cos sense sortir de casa, hi ha moltes altres combinacions que treballen totes les parts del cos. Si es compta amb una bicicleta estàtica, així com amb unes peses petites o altres instruments de gimnàs, els exercicis es realitzaran encara millor i es treballaran més totes les parts del cos.

D'altra banda, és important saber que amb la simple realització d'aquests exercicis físics no s'aconseguirà assolir el cos desitjat. Cal combinar esport amb una dieta basada en una bona alimentació. S'han de deixar al marge tots aquells aliments que continguin greixos saturats, així com fregits i arrebossats. Opta per amanides variades, fruita, peix i tot tipus de verdura. A més, cada dia hauria de beure de 6 gots d'aigua, ja que els líquids ajuden a depurar l'organisme i redueixen el volum corporal.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat