Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
REMEIS PER A ELIMINAR L'OLOR DE PEUS

REMEIS PER A ELIMINAR L'OLOR DE PEUS

Per V.F./E.H./A.T.
Per a eliminar eficaçment la mala olor de peus i sabates, moltes vegades no només és necessari emprar mètodes naturals o costosos, sinó també tractar de manera local o intern el problema que origina la mala olor de les sabates, ja sigui per tenir fongs als peus, per la falta de ventilació del calçat o per bacteris que no permeten que el peu es mantingui saludable. Vegem algun d'aquests mètodes.

• Bicarbonat: El bicarbonat de sodi és una manera eficaç de reduir la quantitat de bacteris en sabates i mitjons. Per a solucionar-ho, ruixa’l a l'interior del teu calçat i mitjons abans d'usar-los.

• Te negre: És efectiu en cas que la mala olor sigui ocasionada per excessiva sudoració. Una fórmula tradicional consisteix a aprofitar els tanins que es troben en el te negre els quals poden aturar l'excés de suor en un parell de setmanes. Pren 3 bossetes de te negre i cuina-les a foc lent en 2 litres d'aigua durant 20 minuts. A aquesta solució, agrega-li 1 litre d'aigua freda. Ara submergeix els peus per uns 20-30 minuts. Repeteix una vegada al dia durant una o dues setmanes.

• Midó de blat de moro: Per a mantenir els peus secs, posa't una mica de fècula de blat de moro als peus abans de posar-te les sabates. El midó de blat de moro absorbeix l'excés d'humitat i ajudarà a eliminar l'olor.

• Bòrax: Ruixa l'interior de les teves sabates amb bòrax per a mantenir l'olor dels teus peus sota control. El bòrax mata els bacteris que causen la mala olor.

• Sàlvia: Pren sàlvia seca i triturada i posa-la dins de les teves sabates i mitjons perquè absorbeixi les olors i deixi enrere una agradable aroma verda. Una altra manera d'utilitzar la sàlvia és remullant els peus durant 15 minuts en una infusió de l'herba. L'àcid tànnic present en el te de sàlvia reduirà la suor que causa la mala olor dels peus.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/