Maig 2021
Publicitat
../ad-71/
UNA SABATA PARA CADA OCASIÓ

UNA SABATA PARA CADA OCASIÓ

Per Per Redacció / AMIC

Aquest estiu les tendències en calçat ens proposen sabates o molt altes o molt baixes, i en colors negre, blanc, tons terra, taronges i verds. Però cada calçat llueix millor en uns moments que en altres, com us expliquem a continuació:


• A la feina: el principal és posar-se un calçat còmode, per això podeu optar per unes ballarines o unes sabates d’estil mocasí.


• En un sopar amb amics: a la nit cal posar-se un calçat diferent al que ens posem cada dia i, si pot ser, amb taló alt, com per exemple unes sandàlies de taló de fusta.


• En un festival: els festivals d’estiu s’acostumen a organitzar-se en esplanades a l’aire lliure, per la qual cosa convé portar un calçat que sigui molt còmode. En d’altres, en zones urbanes es poden portar sandàlies romanes. 


• En un local nocturn: aquí podeu lluir un calçat una mica més espectacular, per exemple, unes sandàlies amb taló i plataforma, en l’estil que més us agradi, ètnic, roquer, romàntic...


• Casaments: per a aquestes ocasions es recomanen els talons fins, encara que sense ser d’agulla, i unes sabates molt senzilles.


cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/